Toyota готує новий бюджетний седан

Новинка від Toyota Motor Corporation вперше може похвалитися настільки низьким цінником, пише expres.ua.

У японській автомобілебудівній компанії представили нове покоління седана “Yaris” у вигляді бюджетного автомобіля, якому дали ім’я “Ativ”. За словами представників концерну, придбати новинку можна буде за 14 тисяч доларів в стандартній комплектації. Для Toyota Motor Corporation автомобіль з такою вартістю є найдешевшим в модельному ряду, що не може не порадувати тих, хто вважає за краще авто даної марки.

В першу чергу новенькі седани “Toyotа Ativ” експортуватимуть на авторинки Азії, а вже потім в інші країни світу. Але варто відзначити, про заявлену конкурентоспроможність цього автомобіля. Виробники називають головними конкурентами для “Toyotа Ativ” – “Nissan Almera” і “Honda City”.

На відміну від всім відомого “Toyotа Yaris”, нове покоління седанів “Ativ” отримало більш широку решітку радіатора і вдосконалену світлодіодну оптику. Також, седан отримає 1,2-літровий бензиновий мотор, який буде працювати спільно з варіатором. Кінських сил у “Ativ” не особливо багато – 86, але для поїздок по місту цього достатньо.

Не пропустіть: