Автомобіль ЗАЗ засвітився з кузовом універсал

ЗАЗ «Таврія» не випускається вже рівно 10 років, проте в Дніпропетровській області вдалося сфотогафіровать машину з нестандартним кузовом – типу універсал, пише autocentre.ua.

ЗАЗ-1102 «Таврія» не випускається Запорізьким автозаводом вже рівно 10 років – з осені 2007 року, однак автомобіль як і раніше користується великою популярністю. Деякі умільці допрацьовують конструкцію кузова під свої цілі. Одна з таких машин була сфотографована на днях в смт. Солоне, Дніпропетровської області, повідомляється на сторінці «Українські автомобілі» в Фейсбук.

Власник пристосував свою «Таврію» під вантажопасажирські мети, встановивши на неї кузов типу універсал. Якщо бути більш точним, то зміни торкнулися переважно задньої частини, позаду дверей. Її просто зрізали нижче віконних прорізів і встановили нову металеву надбудову.

Дах підняли, в тому числі і над головами водія і переднього пасажира. Ззаду у вантажний відсік веде відкидна двері. Передні сидіння як і раніше відкидаються вперед – також для зручності доступу до вантажного відсіку. В даному випадку ЗАЗ-1102 «Таврія» перевозить найніжніший і найкрасивіший вантаж – квіти.

Не пропустіть: