Перше повідомлення про загадковий смартфон Samsung

У Мережі з’явилося перше повідомлення про новий смартфон компанії Samsung, про який раніше нічого не було відомо. Йдеться про девайс під управлінням операційної системи Android Nougat 7.1. Зрозуміло, до моменту появи смартфона на ринку може бути використана і більш свіжа версія популярної мобільної ОС.

Повідомляється, що новий смартфон Samsung пройшов 1 червня 2017 року сертифікацію Wi-Fi в Wi-Fi Alliance (WFA). Номер моделі девайса від південнокорейського технологічного гіганта – SM-A450F, і, як зазначалося вище, на ньому встановлена ОС Android Nougat 7.1. Як це зазвичай і буває, лістинг сертифікації Wi-Fi не приніс ніяких додаткових подробиць, які могли б розповісти про продуктивність девайса, його апаратних характеристиках або програмних функціях.

Відсутність подробиць про Samsung SM-A450F не дивує, оскільки він тільки почав проходити необхідну сертифікацію. Залишається лише сподіватися на те, що найближчим часом з’явиться більше інформації про майбутню новинку від провідного вендора Android-смартфонів. Як це часто і буває, перше повідомлення про новий девайс швидше ставить питання, ніж дає відповіді на них, і практично нічого не говорить про те, якою стане, якщо коли-небудь з’явиться на ринку, загадкова новинка.

У контексті нового повідомлення слід згадати, що раніше, ще в 2016 році, сертифікація Wi-Fi була пройдена девайсом компанії Samsung – SM-A430U. Передбачалося, що він буде випущений під назвою Samsung Galaxy A4, але очікуваний анонс так до сих пір і не відбувся, що лише в черговий раз показує – повідомлення про сертифікацію Wi-Fi ще не означає неодмінного швидкого анонса телефону. Між смартфоном, показує в минулому році, і новим девайсом спостерігається певна подібність в номерах моделей. Адже перш, ніж вийти на ринок, новий пристрій довгий час допрацьовується. Особливо якщо мова йде про нову лінійку девайсів.

Настільки значуща технологічна компанія, якою є Samsung, зрозуміло, крім тих лінійок, які вона постійно оновлює, працює також і над абсолютно новими девайсами. Згідно з існуючими припущеннями, які розглядали ще в грудні минулого року, компанія Samsung, можливо, порадує користувачів гнучким смартфоном- «розкладачкою».

Як тоді передбачалося, подібний девайс, незважаючи на наявність у Samsung відповідних патентів, побачить світ не раніше другої половини 2017 року. Ще порівняно недавно телефони- «розкладачки», ще не будучи смартфонами, користувалися величезною популярністю. Їх компактність поєднувалася з досить великими для свого часу екраном і клавіатурою.

На сьогоднішній день користувачі віддають перевагу смартфонам з великими дисплеями, які не завжди зручні. Користуватися ними стало б набагато комфортніше, якби з’явилася можливість складати їх удвічі. Тоді повний розмір екрану розкривався б тільки при необхідності. Крім того, такий формфактор дозволив би поєднати в одному девайсі і планшет, і телефон.

Адже як би не був любимий користувачами нинішній формфактор розумних телефонів, його вже важко було б назвати чимось особливим. Він широко застосовується в індустрії цифрових девайсів з 2007 року, коли і дебютував перший iPhone. Не виключено, що через десять років вендори смартфонів зможуть запропонувати користувачам новий дизайн їх улюблених пристроїв, в якому стане поєднуватися те, що зазвичай не поєднується в одному девайсі – величезний яскравий екран і компактність.

Смартфоном з якими характеристиками і дизайном ви хотіли б, щоб виявився в реальності SM-A450F?

Джерело: androidinsider.ru

Не пропустіть: