Microsoft випадково розсекретила пристрої Surface Mobile

На китайському відеохостингу Bilibili в офіційному акаунті Microsoft промайнув тизерний ролик, в якому згадуються давно очікувані пристрої Surface Mobile, які, як очікується, повинні отримати повноцінну, а не мобільну Windows 10.

У компанії практично відразу прибрали ролик з вільного доступу, але користувачі встигли зробити скріншоти. Підпис до відео проливає світло на деякі особливості нових представників лінійки Surface.

Судячи з наявних даних, в Microsoft вже тестуються два пристрої з кодовими іменами Surface Peking і Surface Slavonia на базі мобільного процесора Qualcomm Snpadragon невідомої моделі (логічно припустити, що 835, оскільки саме ця модель заявлена ​​як сумісна з Windows 10). Повідомляється про функції проектування картинки на стіл ONTO TABLE в режимі Continuum, що забезпечує до години роботи з настільними додатками. Чи буде проектор вбудований в девайс або він йде як аксесуар – неясно. При цьому зазначено, що новинки отримають підтримку стилуса Surface Pen, а екран можна розташувати під кутом в 185 градусів.

У компанії пристрої називають мобільними терміналами, проте неясно чи це смартфони, планшети, гібриди або щось нове.

Як очікується, перші ноутбуки і комп’ютери під управлінням Windows 10 для ARM з’являться в кінці 2017 року, так що в кращому випадку доведеться чекати ще близько 6 місяців, хоча не факт, що Surface Mobile вийдуть так скоро. З чуток, їх варто очікувати не раніше 2018 року.

джерело

Не пропустіть: