Схематичні зображення Samsung Galaxy Note 8 не залишають йому шансів проти iPhone 8

Не секрет, що Samsung готує до виходу новий висококласний смартфон Galaxy Note 8, який покликаний скласти конкуренцію ювілейного iPhone 8. Сьогодні в Мережі з’явилося зображення, які розкривають деякі особливості південнокорейської новинки.

У розпорядженні видання SlashLeaks, виявилися схематичні зображення Galaxy Note 8. Зовні апарат нагадує представлені на початку року флагмани Galaxy S8 і Galaxy S8 +. При цьому на тильній стороні телефону розташована подвійна камера зі світлодіодним спалахом. Galaxy Note 8 може стати першим смартфоном Samsung з двома об’єктивами основної камери, якщо його не випередить модель Samsung C10.

Інший факт, який звертає на себе увагу – сканер відбитків пальців. Всупереч попереднім чутками, ілюстрації вказують на те, що біометричний модуль буде розміщений на задній панелі Galaxy Note 8. Хоча датчик отримав більш вдале розташування в порівнянні з Galaxy S8, у якого він знаходяться безпосередньо поруч з камерою, це зовсім не те, що очікували шанувальники бренду.

З чуток, Apple вдалося вирішити всі проблеми зі сканером Touch ID і в прийдешньому iPhone 8 він буде інтегрований в екран смартфона.

Єдине, що може порадувати цінителів південнокорейських трубок – наявність стереодинамиков. Судячи із зображень, пара динаміків в Galaxy Note 8 розташована по різні боки корпусу: на верхньому і нижньому торцях.

За даними обізнаних джерел, Samsung Galaxy Note 8 буде представлений в кінці серпня, за два тижні до презентації iPhone 8. Він буде запущений раніше, ніж новий смартфон Apple з OLED-дисплеєм. Наступник Samsung Galaxy Note 8 буде оснащений зігнутим екраном Infinity Display з співвідношенням сторін 18,5: 9 і отримає операційну систему Android 7.1.1 Nougat.

джерело

Не пропустіть: