Опубліковано «живе» фото Galaxy Note 8 – Samsung серйозно вирішила зірвати старт продажів iPhone 8

Ще в квітні керівництво IFA заявило, що берлінська виставка є відмінним місцем для анонсу смартфона Samsung Galaxy Note 8. У цьому році вона пройде з 1 по 6 вересня. За новими даними, південнокорейська новинка буде представлена ​​в серпні, але не в Берліні, а в Нью-Йорку. Інсайдери стверджують, що Samsung має намір випустити Galaxy Note 8 раніше, ніж Apple представить iPhone 8.

Сьогодні ресурс Slashleaks оприлюднив «живу» фотографію спадкоємця Samsung Galaxy Note 7, який поки не був представлений офіційно. На фотографії ми бачимо задню сторону смартфона, судячи з якої сканер відбитків пальців буде розташований не на задній панелі пристрою. Раніше джерела повідомляли, що технічні обмеження не дозволяють Samsung інтегрувати біометричний модуль в екран, тому він буде перенесений на задню кришку.

Фотографія Galaxy Note 8 викликала масу суперечок в Мережі. Якщо попередня інформація вірна, то на знімку може бути зображений прототип смартфона, який позбавлений сканера відбитків пальців. Інший варіант – сканер відбитків пальців може як і раніше знаходиться на лицьовій стороні, але в такому випадку говорити про його безрамковість не доводиться. В іншому випадку, Galaxy Note 8 може стати першим смартфоном на ринку з вбудованим в екран сканером відбитків пальців.

За даними інсайдерів, Galaxy Note 8 отримає в своє розпорядження подвійну основну камеру з двома 13-мегапіксельними датчиками, які зможуть працювати разом, щоб поліпшити якість зображення і забезпечать триразовий оптичний зум. Аналогічну конструкцію ми бачили в iPhone 7 Plus.

В оснащення смартфона також увійдуть великий дисплей діагоналлю 6,4 або 6,3 дюйма з роздільною здатністю QHD + або 4K, процесори Snapdragon 836 або фірмовий Exynos 9-серії, 6 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ флеш-пам’яті.

Samsung Galaxy Note 8, як і попередник, буде представлений в серпні, а не у вересні на IFA 2017. Це означає, що він вийде раніше своїх потенційних конкурентів в особі iPhone 8 і iPhone 7s Plus. Презентація флагманського пристрою Samsung запланувала напередодні анонса ювілейного флагмана Apple не просто так, тому що Galaxy Note 8 повинен стати одним з його головних конкурентів.

Як відомо, Samsung відклала запуск Galaxy S8, щоб уникнути повторення ситуації з мимовільними займанням Galaxy Note 7. А ось з випуском Samsung Galaxy Note 8 вона вирішила не зволікати.

джерело

Не пропустіть: