Експерти Consumer Reports назвали Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 + «кращими смартфонами»

Нові моделі Samsung – Galaxy S8 і Galaxy S8 + – виявилися досить вдалими. Експерти незалежного американського журналу Consumer Reports, які вивчили південнокорейські новинки, назвали їх кращими смартфонами на ринку. У власному рейтингу організації Galaxy S8 + виявився на першому місці, а Galaxy S8 – на другому. iPhone 7 Plus зайняв лише п’яте місце, поступившись Galaxy S7 edge і LG G6.

Щомісячний журнал, що випускається некомерційною організацією Союзу споживачів США, похвалив Galaxy S8 за компактний корпус, батарею і якісну камеру. Пристрої показали хороший результат в тестах на час автономної роботи, якість зйомки фото і відео. У той же час, незважаючи на безрамковий дизайн Galaxy S8 і S8 + можна назвати самими ергономічними смартфонами.

«Galaxy S8 і Galaxy S8 + виглядають дуже сучасно і елегантно завдяки більшому екрану в корпусі стандартного розміру. Хоча S8 досить зручно лежить в руці, для багатьох операцій необхідно дві руки. Навіть в разі компактної моделі більшості користувачам буде складно дотягнутися великим пальцем до краю екрану », – зазначили журналісти.

Багато питань викликав сканер відбитків пальців, який розташований на задній стороні смартфона. В ході тестування експерти «багаторазово намагалися намацати його пальцем і часто потрапляли в об’єктив камери». Остання, за словами фахівців, демонструє високу якість зйомки фото і відео.

«Кілька топових смартфонів, включаючи iPhone 7 Plus та LG G6, оснащені подвійною основною камерою для використання функції масштабування або широкоформатної фотозйомки. У телефонів Samsung немає цих функцій, але ми не думаємо, що це є великим недоліком S8 », – додали в Consumer Reports.

Експерти Consumer Reports регулярно публікують огляди різних споживчих товарів і послуг, засновані на власному тестуванні. У журналі підкреслили, що вони не друкують рекламні матеріали і самі оплачують всі тестовані ними гаджети, не беручи ніяких зразків для тестування і зберігаючи незалежність суджень.

Джерело

Не пропустіть: