ЗМІ: Samsung Galaxy Note 8 отримає 8 ГБ оперативної пам’яті, Galaxy Note 9 – 12 ГБ

Samsung вирішила використовувати всі свої можливості для того, щоб зробити смартфон Galaxy Note 8 максимально популярним на тлі анонса нового ювілейного iPhone 8. І новий планшетофон вийде не тільки в варіанті з 6 ГБ ОЗУ, але і в так званій версії «Emperor», яка зможе запропонувати користувачам відразу 8 ГБ «оперативки», пише TechNews.

Згідно з новими даними, Samsung Galaxy Note 9, вихід якого намічений на осінь 2018 року, отримає вже 12 ГБ оперативної пам’яті. Хоча питання про доцільність такого обсягу ОЗУ в смартфонах залишається відкритим.

І навіть 6 ГБ оперативної пам’яті, якщо брати в розрахунок швидкодію iOS-пристроїв, здаються зайвими і служать скоріше маркетинговим цілям, розраховуючи на вразливих користувачів, які не задумаються про доцільність тих чи інших характеристик, що безпосередньо впливають на кінцеву вартість продуктів.

Іншими моментом стала інформація про використання в смартфоні Galaxy Note 8 постійної пам’яті в розмірі 256 ГБ. Серед інших характеристик новинки числяться подвійна 13-мегапіксельна камера виробництва Samsung Electro-Mechanics і новітній процесор Snapdragon 836, який представляє собою прискорену версію звичайного Snapdragon 835.

Офіційна презентація Samsung Galaxy Note 8 очікується в серпні 2017 року.

джерело

Не пропустіть: