iPhone 8 засвітився на слайді конференції, що проходила в Китаї

На конференції, що проходить в китайському Шеньчжень, продемонстрували цікавий слайд з описом характеристик iPhone 8. Якщо вірити опису, на зображенні показаний флагман Apple і перераховані деякі його особливості.

Знімок «засвітився» на просторах сервісу мікроблогів Weibo. Серед характеристик iPhone 8 позначені 5,8-дюймовий OLED-дисплей, покритий склом 2.5D і підтримкою технології розпізнавання сили натискання 3D Touch. На слайді також зазначено, що сканер відбитків пальців Touch ID вбудований безпосередньо в дисплей смартфона.

По дизайну iPhone 8 нагадує недавно анонсований смартфон Essential Phone. Хоча не виключено, що зображення може виявитися підробкою.

Раніше представник компанії Wistron, яка займається складанням iPhone SE в Індії, підтвердив деякі чутки про iPhone 8. Зокрема, повідомлялося, що смартфон Apple отримає водонепроникний корпус і підтримку технології бездротової зарядки.

Анонс iPhone 8 очікується у вересні на щорічній презентації Apple. Ключовими особливостями новинки, як очікується, стануть безрамковий дисплей, нова подвійна камера і бездротова зарядка.

джерело

Не пропустіть: