Названо топ-5 найбільш продаваних смартфонів 2017 року

У мережі з’явився рейтинг найпопулярніших смартфонів в 2017 році. За інформацією від фахівців, лідером з продажу в першому кварталі стала модель Apple iPhone 7.

Всього з початку поточного року було реалізовано понад 21 мільйони Apple iPhone 7. Представники «яблучної» компанії відзначають, що даний результат не є рекордним, так як ще в минулому році за перші три місяці вдалося реалізувати більше 30 мільйонів девайсом. Пристрої від Apple зайняли більше 6 відсотків світового ринку Apple.

На другому місці в списку розташувалася модель iPhone 7 Plus. На думку експертів, низькі результати збільшеною варіації гаджета обумовлені його завищеною вартістю, яка відлякує споживача. Незважаючи на це, апарат вдалося продати в кількості більш ніж 17 мільйонів одиниць.

Почесне третє місце займає китайське пристрій OPPO R9s. Примітно, що бренд отримав велику популярність в США. Крім того, він має відмінні результати продажів в Китаї, через що займає близько 3 відсотків від всього ринку. Всього за звітний період було реалізовано понад 9 мільйонів гаджетів. П’ятірку лідерів закривають Samsung Galaxy J3 і Galaxy J5, що розташувалися на четвертому і п’ятому місцях відповідно.

джерело

Не пропустіть: