LG представила флагман G6+ з бездротовою зарядкою і навушниками Bang & Olufsen

Компанія LG представила новий флагманський смартфон G6+, в якому збільшено обсяг постійної пам’яті і додана підтримка бездротової зарядки, пише TechNews.

LG G6+ не є більшою версією оригінальної моделі, як можна було б подумати. Відмінності від звичайної моделі полягають в збільшеній до 128 ГБ обсязі накопичувача, функції розпізнавання осіб, наявності бездротової зарядки (Qi) і фірмового ЦАП під назвою Quad DAC.

У США в даний час продається смартфон LG G6 з підтримкою бездротової зарядки, але без виділеного ЦАП. У Південній Кореї все навпаки. А G6+ отримав і те, і інше.

Інша відмінність полягає в нових колірних варіантах. LG називає їх Optical Astro Black (чорний), Optical Terra Gold (золотий) і Optical Marine Blue (синій). Від звичайних вони відрізняються тим, що змінюють відтінок залежно від того, як на смартфон падає світло. Окремо можна відзначити наявність навушників Bang & Olufsen в комплекті з цією версією.

LG G6+ поставляється з тими ж таки 4 ГБ оперативної пам’яті і 5,7-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2880 × 1440 пікселів. Ємність батареї дорівнює 3300 мАг, основна камера – 13-мегапіксельна. В якості операційної системи виступає Android 7.1 з фірмовим інтерфейсом UX 6.0.

Крім того, LG анонсувала і версію G6 з 32 ГБ постійної пам’яті, яка повинна бути дешевшою існуючого апарату. Правда, поки що невідомі ні ціни нових модифікацій, ні ринки, де вони будуть доступні.

Не пропустіть: