iPhone 7s може отримати одну з найбільш очікуваних функцій iPhone 8

Одна з найочікуваніших особливостей нового iPhone 8 – підтримка бездротової зарядки. За повідомленням джерел в Азії, вона не буде буде ексклюзивною для ювілейного флагмана Apple, пише TechNews.

Бездротова зарядка – хороший спосіб позбутися незручних, постійно проводів які рвуться. Цей спосіб практикується деякими виробниками смартфонів під управлінням Android. В Apple довгий час не звертали увагу на цю функцію, однак тепер все може змінитися.

На недавніх зборах акціонерів Catcher Technology оголосила про зростання виручки завдяки випуску металевих сплавів для смартфонів середнього і високого класу. Повідомляється, що компанія отримала велике замовлення на «виготовлення алюмінієвих шасі і скляних панелей». Про який виробнику йде мова, не уточнюється. Джерела стверджують, що подібні обсяги замовлень можуть знадобитися тільки для нових iPhone.

Глава Catcher ці чутки не прокоментував. При цьому він зауважив, що виробництво корпусів зі скла і алюмінію – досить трудомісткий і дорогий процес. З цією метою Catcher Technology побудувала новий завод на півдні Тайваню і розширила виробничу потужність на двох підприємствах в Східному Китаї.

За даними аналітиків, iPhone зразка 2017 року отримають корпуси з загартованого скла з металевим каркасом і відмовляться від РК-панелей на користь більш яскравих і енергоефективних екранів на основі технології OLED, яку давно використовує Samsung в своїх флагманів. Ключовим постачальником OLED-панелей для iPhone, як очікується, виступить корейська Samsung.

Раніше повідомлялося, що Catcher Technology поставлятиме корпуси для смартфонів iPhone 7s і iPhone 7s Plus. З цієї причини ринкові спостерігачі припустили, що пристрої отримають суцільнометалевий корпус, несумісні з бездротовою зарядкою. Однак, судячи з нової інформації, iPhone 7s і iPhone 7s Plus будуть одягнені в скляний корпус і зможуть заряджатися бездротовим чином.

На даний момент невідомо, чи буде у iPhone 8 алюмінієве шасі, так як деякі джерела повідомляють, що рамка смартфона може бути виготовлена ​​з нержавіючої сталі.

джерело

Не пропустіть: