Фінальний дизайн iPhone 8 показали на відео

iPhone 8, як очікується, отримає «неможливий» дизайном: смартфон повинен отримати дисплей «від краю до краю», але при цьому під склом повинні розташовуватися і сканер відбитків Touch ID, і фронтальна камера. Нові зображення прояснили ситуацію, пише TechNews.

Блогер Веніамін Гескін опублікував фотографії, на яких зображений макет iPhone 8, виконаний на основі фінальних креслень смартфона. Якщо він не фейковий, то новий смартфон Apple отримає дисплей з дуже тонкими рамками навколо і вставкою у верхній частині дисплея, в якій будуть розташовуватися датчики, камера і розмовний динамік.

Смартфон оснащений розташованої вертикально подвійний основною камерою. При цьому, що найголовніше, у iPhone 8 відсутній сканер відбитків пальців на задній панелі. За словами Гескіна, прототип на фотографіях був створений для відпрацювання процесу виробництва роботизованими верстатами.

За наявними даними, iPhone 8 отримає скляний корпус, OLED-дисплей діагоналлю 5,8 дюймів і бездротову зарядку. Не виключено, що в стандартну комплектацію смартфона будуть входити бездротові навушники AirPods. Крім цього пристрою, в 2017 році Apple представить ще два смартфона – iPhone 7s і 7s Plus, виконані в тому ж дизайні, як торішні iPhone 7 і 7 Plus.

Раніше повідомлялося, що iPhone 8 може отримати назву iPhone Decade Edition. На цьому, зокрема, наполягає один з виробників аксесуарів.

джерело

Не пропустіть: