Sony приписують намір випустити повністю безрамковий фаблет

Мережеві джерела повідомляють, що корпорація Sony в третьому кварталі нинішнього року має намір представити стільниковий апарат з дисплеєм, який позбавлений рамок з усіх боків.

Показання на виставці MWC 2017 нові смартфони Sony – моделі Xperia XZ Premium, XZs, XA1 і XA1 Ultra – мають досить широкі області над і під екраном. Хоча бічні рамки у апаратів XA1 і XA1 Ultra майже відсутні.

Спостерігачі кажуть, що випуск повністю безрамкових пристроїв стане відходом Sony від традиційної дизайнерської філософії компанії. Але такий крок дозволить Sony протиставити свої майбутні продукти нових пристроїв конкурентів.

Відзначається, що безрамковий апарат Sony буде ставитися до категорії фаблет. Він нібито отримає дисплей розміром 6 дюймів по діагоналі з співвідношенням сторін 18: 9.

Цікаво, що масове виробництво безрамкових екранів з зазначеними характеристиками недавно почала фірма Japan Display Inc. (JDI). Мова йде про панелях Full Active з здатністю 2160 × 1080 пікселів. У цих виробах застосовані нові технології компонування модуля і високоякісного монтажу.

Важливо підкреслити, що Sony має 10-відсоткову частку в Japan Display. Тому вибір передових екранів цього виробника виглядає цілком логічним.

3dnews

Не пропустіть: