У мережі з’явилися характеристики “чоловічого” смартфона HomTom HT20 Pro

Видання Oane.ws опублікувало огляд смартфона HomTom HT20 Pro, орієнтованого на чоловічу аудиторію. Гаджет відрізняється високим ступенем захищеності, гідними характеристиками і відносно невисокою ціною.
HT20 Pro оснащений HD-дисплеєм діагоналлю в 4,7 ”, захищеним міцним склом, з основною камерою з 16-мегапіксельною матрицею і фронтальною – в 8 Мп. Корпус виготовлений з фрезерованного високоміцного шасі з металевою окантовкою і здатний витримувати вплив вологи і бруду, так само як удари і падіння з висоти менше 1,2 м. Чи переживе смартфон і перебування під водою, якщо воно не триватиме довше півгодини.

Засноване пристрій на базі чіпа MT6753 від MediaTek, що включає в себе 8 ядер тактовою частотою 1,3 ГГц і прискорювач графіки Mali-T720. Вбудований накопичувач має обсяг 32 Гб, розмір оперативної пам’яті – 3 Гб. Роботу девайса забезпечує акумулятор в 3500 мАг.

HT20 Pro працює під управлінням Android Marshmallow і доступний в чотирьох колірних варіантах. При всіх його достоїнствах ціна становить менше $ 100.

джерело

Не пропустіть: