Nokia 9 може отримати 8 Гб оперативної пам’яті

Nokia колись була величною компанією з великим ім’ям. Сьогодні ж це абсолютно інший гравець на ринку, якому просто необхідно знайти собі партнера для успішної інтеграції з сучасним ринком мобільних пристроїв. Таким партнером стала компанія Meizu. Принаймні про це стверджують певні джерела, посилаючись на зображення плаката, на якому зображені логотипи двох компаній. Не виключено, що Nokia 9 буде створено при такій співпраці.

В цьому випадку Nokia 9 може отримати оболонку Flyme OS. Однак не виключено, що мова в даному випадку може йти зовсім про інший апарат.

При цьому головне, звичайно, не це. У Мережі з’явився скріншот бенчмарк-тесту Geekbench, на якому демонструється результат проходження тесту і невелика інформація про технічні характеристики тестованого пристрою.

В даному випадку мова йде, якщо вірити нашим колегам з GSMArena , саме про Nokia 9. Але, що цікаво, пристрій оснащений 8 гігабайтами оперативної пам’яті.

Поки це перший на нашій пам’яті девайс, який можуть оснастити такою кількістю ОЗУ. При цьому разом з процесором Snapdragon 835 виходить досить приємний гаджет. До слова, саме рядок «ARM implementer 81 architecture 8 variant 10 part 2048 revision 1» вказує на те, що мова йде про Snapdragon 835.

В такому випадку можна з упевненістю заявити про те, що Nokia 9 при хорошому ціннику може стати досить непоганим флагманом. Одним словом, Nokia дозріла!

Що ж стосується дизайну, тут особливо питань немає, адже недавно в Мережу просочилися «живі» фотографії апарату, які справили на нас позитивні враження.

джерело

Не пропустіть: