Audi випустила 610-сильний R8 Spyder V10 plus

Audi представила 610-сильний R8 Spyder V10 з позначкою plus. Це найпотужніше відкрите авто під лейблом марки. Раніше варіація V10 plus була доступна виключно у версії купе, але тепер в комплекті поставляється 7-ступінчаста роботизована КПП S tronic, пише TechNews.

Audi випустила 610-сильний R8 Spyder V10 plus & # 8205;

Для родстера доступна система повного приводу quattro. Відзначимо, що спорткар укомплектований механічним блокуванням для заднього диференціала, а також можливістю вибору режимів функціонування його керуючої електроніки. Представлена ​​версія стала легшою на 25 кг, оскільки її базова комплектація включає спортивні сидіння, а також карбон-керамічні гальма і полегшені диски. Крім цього, кількість кузовних елементів, виконаних з вуглепластика, стало набагато більше.

Audi випустила 610-сильний R8 Spyder V10 plus & # 8205;

Audi випустила 610-сильний R8 Spyder V10 plus & # 8205;

Для нового родстера стали доступні кілька ексклюзивних кольорів фарбування кузова, включаючи зелений під назвою Micrommatta Green. У салоні робиться прострочки в тон з вибраним кольором.Опціонально можна отримати декоративні елементи, створені з карбону. Відзначимо, що Audi вже оголосила прийом попередніх замовлень на R8 Spyder V10 plus. Найперші авто покупці отримають в кінці літа цього року.

джерело

Не пропустіть: