Що споживачі думають про автономність Galaxy S8?

Більшість власників Galaxy S8 і S8 + залишилися більш ніж задоволені автономністю своїх смартфонів. Це випливає з результатів опитування громадської думки, проведеного виданням SamMobile . При цьому, як з’ясувалося за підсумками плебісциту, задоволених ресурсом акумулятора серед користувачів старшої версії виявилося майже вполовину більше.

Своє абсолютне задоволення автономністю смартфона висловили майже 30% респондентів. На їхню думку, саме стільки і повинен працювати флагман, щоб не розчарувати середньостатистичного користувача. Інші 27% висловили згоду з першою групою опитаних, але вважали за краще бути менш категоричними, зазначивши, що в цілому не мають будь-яких претензій.

Приблизно стільки ж учасників експерименту заявили, що не бачать в шести годинах безперервної роботи екрану чогось надприродного. Решта респондентів висловили обурення, підкресливши, що така огидна автономність просто недопустима для смартфона високого класу, який претендує на звання флагманського.

Що стосується Galaxy S8 +, його автономність здалася чудовою майже половині всіх опитаних.Багато з них зійшлися на думці, що додаткові 500 мАг з’явилися для смартфона справжньою панацеєю, забезпечуючи того як мінімум два світлових дня без підзарядки. Про середньому часу роботи екрану Galaxy S8 + респонденти не згадали.

Джерело: androidinsider.ru

Не пропустіть: