Розкрита дата презентації iPhone 8 засмутить багатьох

Стала відома дата презентації iPhone 8. Як повідомляє «akket» з посиланням на інсайдера OnLeaks, Apple анонсує новинку у вересні, що відповідає частині чуток і суперечить припущенням експертів. 
Багато спочатку планували придбати iPhone 8 в кінці червня, сподіваючись на достроковий випуск чергової версії флагмана. При цьому раніше ряд експертів припустив, що новинка з’явиться тільки в 2018 році. Останнє думка підтверджувалося повідомленнями інсайдерів про те, що Apple готується до випуску версії свого смартфона під лейблом 7 Plus. Тепер же в повідомленні вказується, що компанія з Купертіно вже виробляє перші партії iPhone 8 на майданчиках Foxconn, а також займається налагодженням складального процесу.

У перших числах серпня повинен стартувати масовий випуск ювілейного флагмана, щоб до початку жовтня випустити кілька мільйонів одиниць новинки. У відповідності з поточними прогнозами, ювілейна версія смартфона стане найбільш популярною за всю історію компанії. Часткове підтвердження цьому можна побачити в статистиці продажів виробника, яка показує деяке падіння. Останні пояснюється тим, що багато шанувальників лінійки притримують процес покупки, щоб придбати 8-ю версію iPhone. Це призвело до того, що версія 6s стала найбільш продаваною, тоді як 7-е покоління флагмана не здатна перевершити його показники продажів.

Розкрита дата презентації iPhone 8 засмутить багатьох & # 8205;

Презентація iPhone 8, згідно, даними інсайдера, повинна пройти у вересні, в повній відповідності з початковими планами. При цьому в продаж новинка надійде вже в жовтні. До цього терміну Apple повинна встигнути випустити достатню кількість смартфонів, щоб не спровокувати дефіцит на ринку. Основною особливістю новинки стало використання Безрамковий OLED-дисплея, в який вбудований сканер відбитків пальців для системи Touch ID.

джерело

Не пропустіть: