Автомобіль Toyota Yaris надійшов у продаж на авторинку України

Автомобіль моделі Toyota Yaris від виробників надійшов у продаж на авторинку України. Співробітники дилерських центрів не стали поширювати інформацію про вартість транспорту і попередили, що ціни можуть незначно змінитися.

Фахівці стверджують, що автомобіль Toyota Yaris отримав новий дизайн, розроблений в спеціальній студії виробника. Також новинка виглядає трохи крупніше, ніж минулі версії легкового транспорту. Розробники встановили широкі радіаторні решітки, задні ліхтарі зі світлодіодами і молдинги на дверях. Покупці зможуть оцінити нові передні фари, два кольори кузова і оновлені бампери. Співробітники компанії під капотом встановили 1,5-літровий бензиновий мотор, потужність якого становить 111 кінських сил.

Повідомляється, що для підвищення комфорту фахівці оснастили автомобіль Toyota Yaris новими амортизаторами, опорами двигуна, а також перебудували підсилювач рульового управління. У салоні моделі з’явилися оновлені декоративні оббивки, виконані в різних кольорах. Крім цього, виробники змінили форму перемикачів аудіосистеми і форму вентиляційних отворів. Транспорт вже з’явився в продажу на території України в офіційних дилерських центрах.

джерело

Не пропустіть: