На eBay продається рідкісний Lamborghini з «ламбокатером»

На сайті eBay до покупки пропонується рідкісна спортивна машина Lamborghini, в комплекті з якою йде катер. За «дует» доведеться віддати 2,2 мільйона доларів, пише TechNews.
Йдеться про родстер Lamborghini Aventador SV і про стильний 16-метровий катер, зовнішність якого відповідає екстер’єру спорткара. Власником комплекту є мільйонер, який успішно займається ресторанним бізнесом у Флориді. Підприємець замовив плавзасіб, основою для якого стала модель MTI G6. Катер приводиться в рух двома високопродуктивними моторами Mercury Racing. Якщо залити в них звичайний бензин, то їх потужність складе 1 350 кінських сил. А якщо заправити ці агрегати гоночним паливом, то їх потужність зросте до 1 550 к.с. Практично не доведено, але теоретично поріг швидкості катера обмежений на позначці в 290 кілометрів на годину. Ніхто поки не наважився вичавити максимум з цього плавзасобу.
Вартість самого катера складає 1,75 мільйона доларів. Він створювався два роки. Плавзасіб обладнано стереосистемою за 25 000 доларів, світлодіодним підсвічуванням за 10 000 доларів, яка висвітлює воду під катером. Крім того, плавзасіб має деякі елементи спорткарів Lamborghini. Родстер оцінений власником в 600 000 доларів. У моторному відсіку машини розташований 6,5-літровий 750 сильний V12, який розганяє Lamborghini Aventador SV до першої «сотні» за 2,9 секунди.

Не пропустіть: