Експерти розповіли, як на Україні обійти заборону на вхід у соцмережі

Експерти розповіли, як можна обійти заборону, введену Петром Порошенко, президентом України, на вхід в соціальні мережі. Відзначається, що відповідний указ був підписаний 16 травня, у вівторок.


Програмісти і фахівці галузі Інтернету кажуть, що є багато розширень в браузерах, наприклад, anonymoX, Browsec, FriGate, завдяки яким заборона можна буде зайти на будь-який заборонений сайт, незважаючи на блок.

Також на кожній сторінці ресурси можна увійти, налаштувавши VPN, який змінює місце розташування, і користувач, що знаходиться в даному випадку на Україні, нібито виявляється в іншій країні, якій доступ до соціальних мереж не заборонений. Експерти запевняють, що не варто забувати про розподільнику мереж Tor, який при з’єднанні з інтернетом плутає адресу і відстежити користувача майже неможливо, тоді як йому відкриваються майже всі двері.

Варто сказати, що рішення Петра Порошенка дуже негативно сприйняли українці, які вже всіляко намагаються президента відрадити від такого рішення. Відповідна петиція вже була створена.

джерело

Не пропустіть: