Розкрито перші подробиці про новий смартфон Samsung Galaxy S9

Мережеві джерела розкрили деякі деталі про майбутні флагманські смартфони Samsung, анонс яких відбудеться в першій половині наступного року.

Мова йде про апарати, які прийдуть на зміну нинішнім моделям Galaxy S8 і Galaxy S8 +. По всій видимості, на ринок новинки надійдуть під іменами Galaxy S9 і Galaxy S9 +.

Повідомляється, що ці пристрої створюються за проектами з кодовими назвами Star і Star 2. Розробка поки знаходиться на початковому етапі, але веб-джерела відзначають, що у Samsung достатньо часу для того, щоб провести презентацію на початку 2018 го.

З чуток, основою майбутніх флагманів послужить процесор Snapdragon 845, роботи над яким вже ведуть фахівці Qualcomm і Samsung. За попередньою інформацією, чіп отримає вісім обчислювальних ядер (квартети ARM Cortex-A75 і ARM Cortex-A53), графічний прискорювач Adreno 630 і стільниковий модем LTE X20.

Нові смартфони нібито успадкують у моделей серії Galaxy S8 екран Infinity Display, загинаючий на бічні частини корпусу. Говориться про сканер відбитків пальців у фронтальній частині і про здвоєну камеру на тильній стороні корпусу.

Відзначимо, що в першому кварталі нинішнього року, за оцінками IDC, в глобальному масштабі було реалізовано 347,4 млн смартфонів. Це на 4,3% більше в порівнянні з першою чвертю 2016 року, коли поставки дорівнювали 332,9 млн одиниць. Samsung є найбільшим виробником з 79,2 млн реалізованих апаратів і часткою 22,8%.

Джерело: 3dnews.ru

Не пропустіть: