Учені розповіли про ще одну властивість кави

Речовини, які містяться у каві, перешкоджають розмноженню в ротовій порожнині бактерій, що викликають неприємний запах, стверджують вчені з Ізраїлю, пише MIGnews.

Нове дослідження довело, що активні інгредієнти кави можуть допомогти в лікуванні неприємного запаху з рота, зазначив професор Мел Розенберг з медичного факультету Тель-Авівского університету.

За словами вчених, у виникненні неприємного запаху з рота багато причин, включаючи бактерії, які знаходяться на гландах, та стоматологічні проблеми.

Автори дослідження зазначають, що як тільки з екстракту кави буде виділено речовину, що відповідає за цю функцію, її можуть додати у жувальну гумку, льодяники або гігієнічні розчини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *